Hitta den bästa hantverkaren för dig
Hitta den bästa hantverkaren för dig

Hitta den bästa hantverkaren för dig

Det finns flera orsaker till att du kan vara i behov av en proffsig och kompetent hantverkare. En hantverkare kan arbeta inom väldigt många områden och kan hjälpa dig med allt från renoveringar till service och reparationer.

Här nedan har vi listat några riktigt bra tips som du bör använda dig av när du ska anlita, för att på så sätt säkerställa att du faktiskt blir nöjd med ditt val. Vill du läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare kan du med fördel besöka Konsumentverkets hemsida.

  • Jämför offerter från flera företag för att få koll på de bästa priserna från de bästa hantverkarna.
  • Se till att du väljer en hantverkare som är registrerad för F-skatt så att du kan ta del av ROT-avdraget för lägre kostnader.
  • Titta på omdömen och recensioner från tidigare klienter till byggfirman/hantverkaren. Det kommer ge dig en mer rättvis bild av vad du kan förvänta dig.
  • Anlita inte vilken hantverkare som helst, utan kontrollera att företaget verkligen har kunskap inom det du behöver hjälp med. Se även till att kontrollera certifikat såväl som behörighet för den aktuella arbetsuppgiften, t.ex. VVS eller el.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *